VStromClub

Forum Miłośników Motocykli Suzuki DL V-Strom

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Forum VStromClub Strona Główna -> Akcesoria dla V-Stroma / Bagaż -> OPINIE O ALU-KUFRACH FIRMY HF-TECH Z GOSTYNIA (śląskie)
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
OPINIE O ALU-KUFRACH FIRMY HF-TECH Z GOSTYNIA (śląskie)
PostWysłany: Czw 20:46, 07 Kwi 2011
MOTOMED
A

 
Dołączył: 14 Kwi 2010
Posty: 134
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: TJE :Jędrzejów/ Kraków MoToAvToSy





Potrzebuję szybko opinii o kufrach alu hf-tech. Jeśli ktoś takie posiada to b. proszę o wypowiedź jak się sprawdzają, jakie pojemności., czy już zaliczył glebę, ile max. je obciążył. czy spawy nie pękają, czy się nie rozszczelniają, jakie ma wyposażenie dodatkowe, ile już z nimi przelatał, zużycie materiału.

Oglądałem je dziś na żywo i podobają mi się. Podoba mi się puszka na narzędzia pod kufrem która jest na uszczelce i wygląda na to że się sprawdzi dobrze. Cena dość przystępna a gość sympatyczny, o stelaże nie pytam bo nie budzą zastrzeżeń i na pewno będą wytrzymałe.
Kask nie wchodzi nawet do 40l. Jutro może odwiedzę Hiszpana i porównam jego produkt o którym nie potrzebuje opinii z wiadomych względów.

Za info z góry jestem b. dźwięczny... Laughing


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pią 8:38, 20 Maj 2011
marekfry
A1

 
Dołączył: 23 Wrz 2010
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: GLIWICE





Witaj!

Ja w tamtym sezonie (2010) kupiłem do swojego DL 650 następujący zestaw:
- stelaż pod kufry
- kufer 35 litrów (czarny)
- kufer 40 litrów (czarny)
- płyta aluminiowa pod kufer centralny Givi Maxia (anodowana srebrna)

Przelatane kolo 3000 kilometrów - kilka wypraw na terenie Polski. Zapakowałem do kufrów na maxa ile się dało do tego małżonka - i jedyny problem jaki zauważyłem to dziwny brak mocy w moim DL-ku Wink - chyba było mu za ciężko. Jak na razie wszystko w najlepszym porządku - Gleby jak na razie brak i tego zamierzam się trzymać Wink
Konkluzja - FULL PROF

pozdrawiam


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pią 11:47, 20 Maj 2011
jacaw
Motocyklista

 
Dołączył: 20 Wrz 2009
Posty: 237
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Wawa - Wola DL 650





Zamówiłem kufry i czekam na odbiór, napiszę więcej jak je dostanę Smile


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 12:50, 31 Maj 2011
_marten_
A1

 
Dołączył: 06 Maj 2011
Posty: 42
Przeczytał: 38 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Warszawa





marekfry: Zadowolony jestes z tej plyty pod kufer? Nic sie nie odksztalca? Stabilne wszystko jest? Kupowales u nich tez mocowania czy jakas dodatkowa plyte do Maxii?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 23:17, 01 Cze 2011
jacaw
Motocyklista

 
Dołączył: 20 Wrz 2009
Posty: 237
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Wawa - Wola DL 650





W końcu dostałem kufry .. powiem szczerze że jak na razie rewelka ... dobrze wykonane, wszystko co zamówiłem przyszło w jednym wielkim pudle.
Na razie zamocowałem uchwyt na kanister i uchwyt na butelke, jutro będę mocował aluminiowy bagażnik na Maxie E52. W sobotę zamocuje stelaż i zawiesze kuferki .. Smile zrobię zdjęcia to wrzucę Tu .. Jak się sprawdzą to napisze po wyjeździe 9 maja, jadę do Smoleńska wiec troche sie tam zapakuje Smile
Za tą cene rewelka jak na razie Smile


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
OPINIE O ALU-KUFRACH FIRMY HF-TECH Z GOSTYNIA (śląskie)
Forum VStromClub Strona Główna -> Bagaż
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Regulamin