VStromClub

Forum Miłośników Motocykli Suzuki DL V-Strom

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Forum VStromClub Strona Główna -> Akcesoria dla motocyklisty / Ciuchy -> [Buty] Gaerne G Adventure Aquatech - OPINIE
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
[Buty] Gaerne G Adventure Aquatech - OPINIE
PostWysłany: Nie 14:08, 29 Mar 2015
Matt
Motonita

 
Dołączył: 22 Maj 2013
Posty: 1072
Przeczytał: 1 temat

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 1/2
Skąd: Jędrzejów/Kraków





Witajcie,
Byłbym wdzięczny za opinię o w.w. butach, najistotniejszy aspekt dla mnie - wodoodporność.

http://www.defender.net.pl/product-pol-40315-Buty-Gaerne-G-Adventure-Aquatech.html

Pozdrawiam

Edit:

Znalazłem nawet z naszego forum skromną opinię...
Piotr_J napisał:
Ja używam Gaerne G-Adventure:
http://www.motoakcesoria.com/gadventure-aquatech-c-57_58_324.html

Super wygodne, nieprzemakalne, noga się nie poci mimo, że wysokie. Cena też przyzwoita.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Matt dnia Nie 14:11, 29 Mar 2015, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 14:27, 29 Mar 2015
Marulin
Motonita

 
Dołączył: 23 Paź 2011
Posty: 636
Przeczytał: 87 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Lądek-Zdrój





Po trzech sezonach moje przemakają. Ale ogólnie kupiłbym je jeszcze raz. Dawały rade przy 3st jak i przy 40. Na poczatku troche wąskie ale po jakimś czasie dopasowały się idealnie do stopy.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 9:34, 30 Mar 2015
Topinka
Maniak motocyklowy

 
Dołączył: 09 Lis 2009
Posty: 1763
Przeczytał: 11 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Chorzów MotoAvToSy





Ja już kiedyś pisałem na ten temat, bo miałem dwie pary a jedną nadal nawet gdzieś tam jeszcze mam. Tylko dodam, że mam opinię o starszym modelu, wiec może się coś zmieniło? Ja swoją pierwszą parę używałem głównie na quadach i nie miałem problemów z wodą no chyba, że się nalała od góry Natoniast kolejna parę zakupiłem na motor i się szybko rozczarowałem, bo po kilku jazdach w deszczu buty dość szybko zaczynały przeciekać. Poza tym były wygodne a nawet za, bo trochę słabo usztywniały nogę. W nowych zapięcia troszkę się zmieniły i wyglądają na solidniejsze, wiec to akurat mogło się zmienić.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 11:47, 30 Mar 2015
blady2111
A2

 
Dołączył: 12 Wrz 2013
Posty: 87
Przeczytał: 22 tematy

Ostrzeżeń: 0/2





Moje nie wytrzymały sezonu. Popękała skóra w bardzo dziwny sposób pomimo bardzo częstego pastowania. Buty dwa 3 razy miały kontakt z wodą, w tym raz z bardzo zimną może to było przyczyna popękania skóry. Buty były szczelne ( przed wadą ), dosyć wygodne ale trzeba w nich trochę pochodzić żeby się ułożyły. Na buty głownie narzekam kiedy zmieniam biegi, sa dosyć sztywne i trzeba sie przyzwyczaić. Buty reklamowałem czekałem jakieś 3 miesiące ( producent Olek motocykle ) i dostałem nowe. Zobaczymy jak będzie tym razem.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 17:33, 01 Kwi 2015
miroslaw123
Motocyklista

 
Dołączył: 17 Sty 2011
Posty: 361
Przeczytał: 3 tematy

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Kraków





Też mam Garniaki, po 3 sezonach przeciekają...ale jestem zadowolony bo więcej jest dni słonecznych i suchych Wink tak, kupił bym jeszcze raz ale na razie nie muszę Twisted Evil


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 11:15, 24 Lis 2015
bobiusz
Motonita

 
Dołączył: 02 Kwi 2015
Posty: 654
Przeczytał: 39 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Gdynia





Kupiłem w maju tego roku.
Jestem mega zadowolony.
Zrobiłem w nich ok 7k km i są jak nowe.
Zaimpregnowałem je sprajem do skóry i na razie nie przemakają.
Wygodne do chodzenia zwłaszcza po rozpięciu klamer Wink
Do zmiany biegów na początku sztywne i trzeba się przyzwyczaić.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
[Buty] Gaerne G Adventure Aquatech - OPINIE
Forum VStromClub Strona Główna -> Ciuchy
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Regulamin