VStromClub

Forum Miłośników Motocykli Suzuki DL V-Strom

Forum VStromClub Strona Główna -> Akcesoria dla V-Stroma / Opony, koła -> Mitas Terra force opinie
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Mitas Terra force opinie
PostWysłany: Wto 12:44, 23 Sie 2016
Szymon Wojciechowski
A1

 
Dołączył: 07 Cze 2016
Posty: 10
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Toruń okolice





Witam
Jak w temacie proszę o opinię opon Mitas Terra force
Najlepiej obecnych użytkowników


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 21:55, 20 Lis 2016
szuwarek
Motocyklista

 
Dołączył: 05 Kwi 2015
Posty: 356
Przeczytał: 54 tematy

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Podbeskidzie





Ja też się przyłączam do pytania. Naprawdę nikt nie miał okazji spróbować tych opon?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 22:45, 26 Lis 2016
chmarnik
Motonita

 
Dołączył: 05 Mar 2012
Posty: 846
Przeczytał: 37 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Wieluń





Po kilkuletnim okresie przeglądania forum, nie kojarzę tutaj nazwy tych opon. Chyba nic się nie przewinęło.
Zerknąłem do internetu i chyba nie widziałem ich jeszcze na maszynie, ani na fotce, ani in vivo.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez chmarnik dnia Sob 22:47, 26 Lis 2016, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 22:54, 26 Lis 2016
szuwarek
Motocyklista

 
Dołączył: 05 Kwi 2015
Posty: 356
Przeczytał: 54 tematy

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Podbeskidzie





Bo to model z tego roku. Tylko są reklamy, filmik testowy i tyle. Z forum póki co nikt tego nie testował i wygląda na to, że poza forum także.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 23:21, 26 Lis 2016
chmarnik
Motonita

 
Dołączył: 05 Mar 2012
Posty: 846
Przeczytał: 37 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Wieluń





Ja mam prawie nowe gumy, więc będę śledził relacje kolegów.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 11:54, 27 Lis 2016
szuwarek
Motocyklista

 
Dołączył: 05 Kwi 2015
Posty: 356
Przeczytał: 54 tematy

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Podbeskidzie





Tytułowe, czy inne i myślisz o nich jako o potencjalnym kolejnym zakupie?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 12:49, 27 Lis 2016
chmarnik
Motonita

 
Dołączył: 05 Mar 2012
Posty: 846
Przeczytał: 37 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Wieluń





Inne. Anakee 2.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 12:58, 27 Lis 2016
skvrnsk
A

 
Dołączył: 21 Wrz 2015
Posty: 135
Przeczytał: 78 tematów

Ostrzeżeń: 0/2





Ja mam Anakee II w Caponordzie i nie polecam ich, a sam na pewno ich nie kupię ponownie.
Na suchym nie są złe, ale na mokrym porażka. Są też głośne.

Na początku stycznia mają sie pojawić takie pirelki:
[link widoczny dla zalogowanych]
A jak nie te, to Scouty K60.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 18:21, 27 Lis 2016
szuler57
A2

 
Dołączył: 30 Cze 2016
Posty: 63
Przeczytał: 22 tematy

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Okolice Słupska





Te Pirelli wyglądają nieźle. Jak będą w stanie zrobić takie przebiegi jak MT 90
to będzie całkiem dobrze.

Mam Anakee II do dojechania ok. 5 kkm - poczekam, może je sprawdzę zamiast Scoutów

Very Happy


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 21:24, 27 Lis 2016
szuwarek
Motocyklista

 
Dołączył: 05 Kwi 2015
Posty: 356
Przeczytał: 54 tematy

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Podbeskidzie





Ja z kolei przymierzam się do tytułowych gumek. Jeszcze nieco odwagi, trochę kilometrów do dojechania obecnego bieżnika i kto wie, może się skuszę? Jeżeli tak, nie omieszkam napisać o wrażeniach z użytkowania.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 5:24, 04 Sty 2017
Szymon Wojciechowski
A1

 
Dołączył: 07 Cze 2016
Posty: 10
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Toruń okolice





Opony kupione w dobrej cenie 640 komplet
Mogę teraz powiedzieć że opony wgladaja super mogą się podobać
Jak sprawdzę na drodze napiszę jak się sprawują
Ale to dopiero za miesiąc lub dwa bo suzuki zmienia kolor ☺


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 22:38, 13 Mar 2017
szuwarek
Motocyklista

 
Dołączył: 05 Kwi 2015
Posty: 356
Przeczytał: 54 tematy

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Podbeskidzie





No i jak, coś polatałeś na tych oponach?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Sob 13:27, 18 Mar 2017
szuwarek
Motocyklista

 
Dołączył: 05 Kwi 2015
Posty: 356
Przeczytał: 54 tematy

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Podbeskidzie





Nie wiem w końcu jak te opony się sprawdzają ale zaryzykowałem i kupiłem. Jak coś pojeżdżę to dam znać.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 15:13, 27 Mar 2017
szymoW
A1

 
Dołączył: 12 Lut 2017
Posty: 10
Przeczytał: 5 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: okolice Torunia





Przejechane nie dużo może 500km i tak suzuki prowadzi się pewnie na zakrętach super trzyma nie sprawdzone jeszcze na mokrym ale narazie spisują się bardzo dobrze


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 21:56, 27 Mar 2017
szuwarek
Motocyklista

 
Dołączył: 05 Kwi 2015
Posty: 356
Przeczytał: 54 tematy

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Podbeskidzie





No to nawijaj kilometry i komentarze. Jak zdobędę jakieś doświadczenie z nimi to też się odezwę.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 12:51, 17 Maj 2017
TomekWro
A1

 
Dołączył: 02 Kwi 2017
Posty: 10
Przeczytał: 31 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Wrocław





Jezdzilem po suchym, czesto brudnym i nierownym asfalcie - jest git, na mokrym i tak gorzej niz na fabrycznych nie bedzie😉
Mozna polecac do codziennego jezdzenia, szczegolnie ze komplet do dl kosztuje ok 650zl

Aaa, i naprawde fajnie sie prezentuja😉


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 19:46, 22 Sie 2017
szymoW
A1

 
Dołączył: 12 Lut 2017
Posty: 10
Przeczytał: 5 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: okolice Torunia





oponki do codziennej jazdy jak najbardziej OK ja zrobiłem około 1,5 tyś na tych oponach w deszczu też i mogę z czystym sumieniem polecić sprawują się bardzo dobrze


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Wto 22:37, 22 Sie 2017
mkor
A1

 
Dołączył: 16 Paź 2013
Posty: 9
Przeczytał: 9 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Wrocław





Zrobione 5500 km, zużyły się tak że do 15, 17 tyś wytrzymają, na szuterku dały radę ale piachu nie lubią.
Przy deszczu nie szaleć (na innych też)...
Trochę warczą ma czarnym, są bardziej offowe od fabrycznych Bridgestonów i moich uprzednich Turance'ów...
Po co przepłacać? Polecam....


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Mitas Terra force opinie
Forum VStromClub Strona Główna -> Opony, koła
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Regulamin