VStromClub

Forum Miłośników Motocykli Suzuki DL V-Strom

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Forum VStromClub Strona Główna -> Motocykle V-Strom -> FortunaMotocykle opinie
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
FortunaMotocykle opinie
PostWysłany: Wto 23:58, 24 Lip 2012
goscian
A

 
Dołączył: 13 Cze 2012
Posty: 105
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Poznań





Witam!

Czy ktoś z forumowiczów może cokolwiek powiedzieć na temat tej firmy?

I czy któryś z kolegów z okolic Krakowa mógłby podjechać do tej firmy i zobaczyć co są warte te motocykle co ma wystawione?

http://fortunamotocykle.otomoto.pl/tab?page=1

Bardzo proszę o opinię i pomoc w zakupie motocykla.

Pozdrawiam


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 17:15, 25 Lip 2012
bebol
A2

 
Dołączył: 06 Cze 2010
Posty: 77
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Poręba Żegoty





Ja kupowałem u Tego Goscia i jestem mega zadowolony, sprzęt mam już trzeci sezon i ne ma się do czego przyczepić, Gość ma same angliki ale bardzo ładne, przynajmniej te 3 lata temu Wink Ja mogę polecić, może też niech wypowiedza się inni, ale tak jak wcześniej pisałem u mnie wszystko ok, zero rdzy co dziwne u anglika a i cena była dośc niska. Moto spisuje się bez skazy
Pozdro


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 8:43, 26 Lip 2012
greentop
A

 
Dołączył: 29 Lut 2012
Posty: 138
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Połomia





I ja byłem swego czasu u człowieka
http://www.vstromclub.fora.pl/gielda,19/dl-2006-2007-z-ogloszenia,7567.html

Inni forumowicze też byli
http://www.vstromclub.fora.pl/ocencie-maszyne,46/fortuna-motocykle,6144.html

Opinie mieszane.

Ja nie zdecydowałem się na zakup u niego - kupiłem bezpośrednio od użytkownika - w sytuacji kiedy spotykasz właściciela to po jego wyglądzie/zachowaniu/opowieściach możesz więcej wywnioskować o historii moto niż od handlarza, dla którego to tylko 'kolejna sztuka'

Powodzenia.
Mogę pomóc coś oglądnąć w okolicy Gliwic/Tarnowskich Gór, specem nie jestm, ale 2 moto już kupiłem i oba się udały (na szczęście ) Cool


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez greentop dnia Czw 8:49, 26 Lip 2012, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 8:52, 26 Lip 2012
Pietia
Motonita

 
Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 740
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Kraków





Aby było ciekawiej napiszę Ci tutaj a nie na forum GP . Przypuszczam że z ich ofert zainteresował Cie ten motóng za 14.9 tys.Aby mieć pojęcie co to za "uczciwi handlarze" zobacz sobie ten sprzęt : http://fortunamotocykle.otomoto.pl/suzuki-dl-650-v-strom-2006-dl650-k6-M3289523.html opis do tego ogłoszenia mnie rozjebał .cyt"..Motocykl w bdb stanie,zachowany w oryginale..." dla tych którym nie chce się szukać szczegółów i dla tych mało zorientowanych na temat v-stroma - Suzuki zapewne zastanawiało by się kto i kiedy w ich zakładzie zbudował takie "cóś",czyli pomieszanie 650 z 1000 przed liftingu(czacha z szybą). Zawsze miałem o nich złe zdanie,mam i jeszcze chyba będę je długo miał ,mam na myśli sprzedającego,, bo taka oferta to już wybitnie szukanie strasznego "frajera" napalonego na zakup "oryginału".


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 13:40, 26 Lip 2012
goscian
A

 
Dołączył: 13 Cze 2012
Posty: 105
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Poznań





Dziękuję bardzo!
Temat już nieaktualny:)
Wczoraj kupiłem pięknęgo DL prosto z Niemiec z przebiegiem 7000 km:)
Załatwić papióry i w drogęSmile
Dziękuję wszystkim za pomoc i do zobaczenia.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 14:59, 26 Lip 2012
Kostass
Motocyklista

 
Dołączył: 07 Paź 2011
Posty: 444
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Łódź





to czekamy na foty nowego nabytku . Gratulacje , niech ci dobrze słuzy .


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 22:06, 26 Lip 2012
Filip
Motonita

 
Dołączył: 28 Wrz 2009
Posty: 1037
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Warszawa Ursynów





Pochwal sie jak go znalazles? Smile. Ps gratulacje!


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pią 9:04, 27 Lip 2012
goscian
A

 
Dołączył: 13 Cze 2012
Posty: 105
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Poznań





Dziękuję bardzo:)

Ukazało się ogłoszenie na allegro....
Przeczytałem , zadzwoniłem , pojechałem , kupiłem:)
Decyzja podjęta w 10 min.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
FortunaMotocykle opinie
Forum VStromClub Strona Główna -> Motocykle V-Strom
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Regulamin