VStromClub

Forum Miłośników Motocykli Suzuki DL V-Strom

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Forum VStromClub Strona Główna -> Wiadomości -> Jazdy doszkalające, Warszawa - opinie i sugestie?
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Jazdy doszkalające, Warszawa - opinie i sugestie?
PostWysłany: Wto 23:59, 17 Kwi 2012
shadow
A1

 
Dołączył: 16 Kwi 2012
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Warszawa





Cześć wszystkim.
Zastanawiam się już od zeszłego sezonu na pójsciem na jakieś jazdy dla zaawansowanych, doszkalające, bezpiecznej jazdy, czy coś w tym stylu. Macie może orientację, jakiego rzędu jest to koszt? Robił ktoś kiedyś coś takiego? Macie może jakieś godne polecenia miejsca organizujące tego typu kursy? Będę wielce zobowiązana za wszelkie sugestie Smile


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 0:41, 18 Kwi 2012
kkaczor
A

 
Dołączył: 03 Gru 2011
Posty: 125
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Warszawa





Ja się wybieram tu: http://kulikowisko.pl/?q=node/2. Robiłem u Tomka kurs i jestem bardzo zadowolony. Słyszałem że doszkalanie też ludzie chwalą.


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez kkaczor dnia Śro 0:42, 18 Kwi 2012, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 7:42, 18 Kwi 2012
spyder
Motonita

 
Dołączył: 24 Maj 2010
Posty: 592
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Ruda Śląska, MotoAvToSy





Suzuki motoszkoła II stopień jest ciekawą propozycją. Tylko juz chyba jest pełna obstawa na wiosenną edycje, ni i koszt niewielki bo suzuki coś dokłada od siebie.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 10:03, 18 Kwi 2012
buku22
Motocyklista

 
Dołączył: 27 Lut 2012
Posty: 346
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Chotomów k. Warszawy





Dobre opinie słyszałem o ProMotor. Wszystkie informacje na ich stronie www.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 10:53, 18 Kwi 2012
MaG
Administrator

 
Dołączył: 23 Maj 2008
Posty: 3584
Przeczytał: 84 tematy

Pomógł: 20 razy
Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Gocław, W-wa





Jest jeszcze ParaMoto - kilku byłych instruktorów Pro-Motor, wszyscy z uprawnieniami, nawet Tomek Kulik ich chwaliłSmile


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 9:31, 25 Kwi 2012
Gebels
A

 
Dołączył: 06 Lis 2009
Posty: 123
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Chotomów k. Warszawy





polecam Pawła z ParaMoto!
Bardzo dobry szkoleniowiec.
w ParaMoto mogę zorganizować jakieś zbiorowe zajęcia


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 12:04, 26 Kwi 2012
Camile
A1

 
Dołączył: 23 Kwi 2012
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: W-wa, Stegny





Również polecam ParaMoto. Wprawdzie poznałem ich dopiero niedawno, ale jestem całkiem zadowolony.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 20:41, 26 Kwi 2012
Scorpio74
Motocyklista

 
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 338
Przeczytał: 16 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Gdańsk





Ja ostatnio byłem w MOTOSZKOŁA.
http://www.motoszkola.pl/

Zrobiłem kurs bezpieczny - wrażenia dobre. W maju jadę na kurs techniczny. Po powrocie napiszę wrażenia.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Jazdy doszkalające, Warszawa - opinie i sugestie?
Forum VStromClub Strona Główna -> Wiadomości
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin
Regulamin